Uusi Turvallisuussivusto Avattu!

514 0
Turvauutiset Kodinturva Yritysturva Turvallisuus

Turvauutiset pureutuu älykkäästi ja konkreettisesti kotien ja pienyritysten turvallisuuteen. Kaivaudumme syvälle tämän päivän turvallisuusajattelun perusteisiin, syihin ja pelkoihin. Heitämme vanhakantaiset ajatusmallit surutta roskiin ja keskitymme tähän päivään ja suuntaamme katseemme tulevaan.

Miksi nyt?

Suomalaisten kotien turvallisuus on vuosi vuodelta kehittynyt parempaan suuntaa. Tästä huolimatta Suomi laahaa vahvasti muiden skandinaavisten maiden perässä kotien suojaustasossa. Selvä syy tähän on vanhakantaiset uskomukset siitä, ettei meille itsellemme voi mitään sattua. Silti saamme jatkuvasti lukea mediassa kotimurroista, tulipaloista ja ikävistä vesivahingoista, joista iso osa olisi ollut ennaltaehkäistävissä.Älykäs turvallinen koti

Maailma muuttuu ympärillämme jatkuvasti ja sitä myötä myös tarpeemme varautua pahimpaan. Kodin ja perheen turvallisuuden parantaminen ei tarkoita, että pitäisi investoida tuhansia euroja hälytysjärjestelmiin ja -palveluihin. Jo pelkästään turvallisuustietoisuuden kehittäminen auttaa varautumaan vaaratilanteisiin ja sitä kautta jopa estämään ne kokonaan. Pienilläkin teoilla saattaa olla valtava vaikutus kodin ja perheen turvallisuuteen ja turvallisuuden tunteeseen.

Kokemus kodin ja perheen turvallisuudesta

Kodinturva TurvauutisetViimeisen kahdeksan vuoden aikana olemme kartoittaneet tuhansien kotien turvatasoa. Kaivauduimme syvälle perheiden turvallisuustarpeisiin, pelkoihin, syihin turvata kotia ja turvaamatta jättämisiin. Konkreettisesti paransimme arviolta noin 800 kodin murto- ja paloturvallisuutta, sekä ennaltaehkäisimme ikäviä vuotovahinkoja. Epäsuorasti paransimme varmasti tuhansien perheiden turvallisuutta pelkästään nostamalla turvallisuustietoisuuden tasoa.

Kahdeksan vuoden aikana saimme hyvinkin kattavan käsityksen kotien ja perheiden turvatarpeista. Selvitimme syyt parantaa kodin ja perheen turvallisuutta, mutta myös huolet ja pelot, joiden takia kattavampi turvallisuuden parantaminen on jäänyt tekemättä.

Lue artikkelimme: Paras hälytysjärjestelmä?

Pienyritysten suojaaminen

Pienyrittäjä TurvauutisetTurvauutiset ei tule käsittelemään suurten yritysten turvallisuutta, vaan kaivaudumme syvälle yrittäjän turvallisuusajatteluun ja -tarpeisiin. Kuten kotien ja perheiden turvallisuuden parantamisessa, myös pienyrityksen keskiössä on itse ihminen. Ihminen, joka on antanut koko sielunsa yritykselle, joka antaa takaisin elämälle sisällön ja toimeentulon. Tästä huolimatta moni pienyrittäjä jättää yrityksensä murto- ja paloturvan oman onnensa nojaan.

Pelko ylimääräisistä ja yllättävistä kustannuksista on ymmärrettävää. Laitteiden huonosta laadusta johtuvat hajoamiset, turhat vartijakäynnit ja väärät hälytykset asiakkaiden ollessa liikkeessä. Kaikki hyvinkin inhottavia ja turhia tilanteita, mutta ei mitään verrattuna siihen, että liike joudutaan pitämään päiviä tai jopa viikkoja kiinni murron tai tulipalon takia. Kun suojaus tehdään yrittäjän omien tarpeiden mukaan ammattitaidolla, saadaan aikaan ratkaisu, joka on kustannustehokas kuin myös pitkäikäinen ja toimiva.

Lue artikkelimme: Paras hälytysjärjestelmä?

Artikkelit

Lue ensimmäinen artikkelimme: kodin ja perheen turvallisuudesta!

Lisäämme sisältöä sivustolle jatkuvasti ja päivitämme vanhaa.

Parhaiten saat tiedon uudesta sisällöstä joko alareunan OneSignal Logo kuvaketta painamalla tai liittymällä postituslistallemme.

Liity keskusteluun

Liity keskusteluun

Seuraa meitä ja liity keskusteluun sosiaalisissa medioissamme!

Facebook Turvauutiset     Instagram Turvauutiset     Twitter Turvauutiset

Ei kommentteja

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 × five =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.